OBJAVE

ŠIRITEV EKIPE KŠŠ

Na Klubu škofjeloških študentov želimo razširiti in obogatiti našo ekipo. Naša dokaj prenovljena ekipa išče nove, zagnane, nadobudne in mlajše aktiviste, ki bodo s svojimi idejami in delovanjem še nadgradili trenutno delovanje kluba.

Koga iščemo?
V prvi vrsti želimo okrepiti ekipo pisarne, zato iščemo NOVE OPERATERJE. Delo operaterja je odlična priložnost za vključitev v organizacijsko ekipo KŠŠ, saj poleg spoznavanja in urejanja pisarne vključuje tudi izvedbo lastnih projektov. Ti lahko zajemajo področja izobraževanja, dobrodelnosti, športa, sprostitve, zabave, praktično česar koli. Minimalen obseg dela zajema približno enkrat tedensko delo v pisarni v popoldanskem času med 16. in 19. uro. Poleg dela v pisarni je obezna redna organizacija dogodkov po lastni izbiri. Delo v pisarni je plačano preko študentske napotnice. Urna postavka znaša malo več od minimalne. Za delo v pisarni so primerna tako dekleta kot fanti, tako dijaki/nje kot študenti/ke.

Katere so želene kompetence?
Menimo, da je za delo na klubu najpomembnejša samoiniciativnost, odgovornost in želja po lastnem doprinosu k študentskem organiziranju, oziroma k mladinskemu dogajanju v Škofji Loki. To zahteva vestnost, dobre komunikacijske sposobnosti in iskanje novih idej. Od operaterjev zahtevamo določeno stopnjo zrelosti in odgovornosti, kakovostno delo na klubu pa pomeni tudi občasno delo v prostem času (mesečne seje, čistilne akcije, pomoč na dogodkih itd.). Vse dodatne veščine so seveda zelo zaželene, niso pa pogoj, saj verjamemo, da se z zagnanostjo vsakdo lahko izkaže kot zelo pomemben član ekipe.

Kako se prijaviti na položaj operaterja?
Prijave bomo sprejemali na mail pisarna@kss.si od srede 1. septembra do nedelje 19. Septembra 2021.
Mail naj bo naslovljen s Prijava – operater KŠŠ.
Prijava naj vključuje sledeče:

• kratek življenjepis (pol strani/stran),
• veščine, za katere misliš, da ti bodo med delovanjem na klubu koristile,
• ideje za nadgradnjo delovanja kluba,
• konstruktivna kritika trenutnega delovanja kluba,
• ideje za nove dogodke (iz katerega koli področja),
• razloge, zakaj bi se pridružil KŠŠ ekipi.

Po pregledu prijav, bomo z najboljšimi kandidati v tednu od 20. – 24.9.2021 opravili še dodaten razgovor, na podlagi katerega bomo izbrali nove člane ekipe.
* Komur ti datumi ne ustrezajo, naj na to opozori že v prijavi, da določimo naknaden termin.

Odprtih je več mest za nove operaterje, zato le pogumno. Želimo si, da bi bile prijave čim bolj pestre glede na spol in starost.

Lepo vas pozdravljamo, ekipa KŠŠ

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.