Scroll Top

O KLUBU

Klub Škofjeloških Študentov je del Študentske organizacije Slovenije in deluje že od leta 1988. Skrbi za popestritev dogajanja v Škofji Loki in dijakom ter študentom omogoča razne ugodnosti na področju hrane, kulture in izobraževanje. Člani kluba se zavzemamo, da bi bilo družabno življenje v Škofji Loki čim bolj raznoliko in razgibano ter, da se v lokalni skupnosti čim bolj povežemo. Mesečno organiziramo delavnice, druženja, izobraževanja in zabave v sodelovanju z Rdečo Ostrigo. Naši najbolj odmevni dogodki so Brucovanje, Hiphologija, Kesa.

Študenska ustava

Je del krovne organizacije Zveze študentskih klubov Slovenije (ŠKIS) in se povezuje s Študentsko organizacijo Slovenije (ŠOS) ter drugimi mladinskimi organizacijami. V lokalnem okolju je najtesneje povezan s hčerinskim Zavodom O – Zavodom škofjeloške mladine. Sodeluje tudi z ostalimi slovenskimi študentskimi klubi, predvsem s “klubi ob Sori”; Klubom študentov Poljanske doline, Klubom študentov Selške doline in Klubom Žirovskih študentov.

[gs_logo]

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.