Scroll Top

OBJAVE

Volitve v organe KŠŠ!

V sredo, 3. 11. 2021, bodo v popoldanskem času potekale nadomestne volitve v organe Kluba škofjeloških študentov in volitve svetnika Kluba škofjeloških študentov v svetu zveze ŠKIS in svetu ŠOLS.

Volitve bodo potekale v živo v prostorih kluba na Mestnem trgu 20 v Škofji Loki, in sicer med 17. in 19. uro.

Izvedene bodo volitve za naslednje funkcije:

  • svetnik KŠŠ v svetu zveze ŠKIS (1 mesto)
  • svetnik KŠŠ v svetu ŠOLS (1 mesto)
  • član IO KŠŠ (3 mesta)
  • blagajnik KŠŠ (1 mesto)

Kandidature se lahko odda osebno na sedežu kluba ali pošlje priporočeno na naslov: »Klub škofjeloških študentov, Mestni trg 20, 4220 Škofja Loka« do vključno 20. 11. 2020. Volilna komisija bo kot pravočasno oddane upoštevala kandidature, ki bodo do vključno dne 20.11. oddane na pošto ali na sedežu kluba.

Obrazec za kandidaturo vsak kandidat lahko pridobi v pisarni KŠŠ ali na spletni strani KŠŠ. Ista oseba lahko kandidira za obe svetniški funkciji.

Kandidature morajo biti v zaprtih kuvertah, na katerih mora biti jasno označeno: »Za volilno komisijo – ne odpiraj!«.

Kandidatura mora vsebovati:

  • v celoti izpolnjen obrazec za kandidaturo, ki je na voljo v pisarni kluba med uradnimi urami in spletni strani KŠŠ
  • originalno potrdilo o statusu študenta v študijskem letu 2021/22.

Prepozne kandidature se zavržejo. Kandidate, katerih kandidature ne vsebujejo podatkov iz prejšnjega člena, se nemudoma pozove, naj v roku 72 ur dopolnijo kandidaturo. Če kandidat po preteku 72 ur kandidature ne dopolni, jo Volilna komisija kot nepopolno zavrže.

Luka Krek, predsednik nadzornega odbora KŠŠ

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.