OBJAVE

ŠIRITEV EKIPE KŠŠ – blagajnik
Na Klubu škofjeloških študentov iščemo novega blagajnika ali blagajničarko, saj se naša trenutna blagajničarka, ki je funkcijo opravljala 5 let, poslavlja.

Katere so želene kompetence?
Funkcija blagajnika je izredno pomembna in zahteva odgovornega, vestnega in natančnega posameznika. Oseba mora imeti dober občutek za denar in razpolaganje z njim. Obvezno je osnovno znanje Excela in poznavanje računovodskih izkazov: bilanca stanja in izkaz poslovnega izida. Študentje, ki vstopate v 1. letnik ekonomskih fakultet, boste te veščine osvojili tekom leta.

Kakšne so delavne naloge:
Naloga blagajnika je, da skrbi za finance in vse, kar je s tem povezano. Sodeluje z banko in računovodskim servisom. Na mesečni ravni ureja in plačuje račune, pregleduje finančne načrte in finančna poročila dogodkov, ureja plačila za študentsko delo ter nakazuje denar klubom ob Sori. Celoten denarni tok se beleži v enotni Excel tabeli, ki je ključna za načrtovanje financ in je osnova za vsa interna finančna poročila. Blagajnik je zadolžen tudi za pripravo finančnega načrta, ki ga sooblikuje skupaj s KŠŠ ekipo. Enkrat letno pripravi finančno poročilo za Študentko organizacijo Slovenije, ki se mora do potankosti ujemati z bilanco stanja in izkazom poslovnega izida. Enkrat letno se odda tudi poročilo Tabela evidenčnih naročila.
Poleg delovnih obveznosti, povezanih s funkcijo blagajnika, je zaželjeno, da se oseba vključi tudi v organizacijo dogodkov na KŠŠju.
Naj te opis delovnih obveznosti ne prestraši. Prvo leto tvojega delovanja te bo mentorirala naša trenutna blagajničarka Ajda Hafner, ki ima 5 let izkušenj s predstavljeno funkcijo blagajnika.

Plačilo in delovni čas:
Delo blagajnika zajema fiksnih 20 ur na mesec, plačilo pa je 5,5 € neto. Delovni čas je fleksibilen in si ga blagajnik prilagaja glede na svoj urnik.

Kako se prijaviti na položaj blagajnika?
Prijave bomo sprejemali na e-mail klubskofjeloskihstudentov@gmail.com do 19. 9. 2021. E-mail naj bo naslovljen: Prijava na delovno mesto – blagajnik. Prijava naj vključuje sledeče:
• kratek življenjepis (pol strani/stran),
• Motivacijski pismo, ki naj vključuje: veščine, za katere misliš, da ti bodo med delovanjem na klubu koristile, ideje za nadgradnjo delovanja kluba in razloge, zakaj bi se pridružil KŠŠ ekipi.
Po izteku roka za prijave bomo z najboljšimi kandidati opravili še dodaten razgovor, na podlagi katerega bomo ugotavljali ustreznost kandidatov.
Funkcija blagajnika na KŠŠ je voljena, kar pomeni, da bodo na koncu novega blagajnika na izrednih volitvah v organe KŠŠ izvolili redni člani študentje KŠŠ.

Lep pozdrav, ekipa KŠŠ

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.