SEZNAM KANDIDATOV ZA VOLITVE (julij 2022)

Volitve v organe KŠŠ (objava po pregledu kandidatur)

Nadzorni odbor v sestavi Luka Krek, Urša Zrimšek in Andrej Hafner je pregledal oddane kandidature za prihajajoče volitve in ugotovil, da je bilo za razpisana mesta oddano naslednje število kandidatur:

Predsednik KŠŠ (1 mesto) – ena kandidatura

Tajnik KŠŠ (1 mesto) – ena kandidatura

Član Izvršnega odbora KŠŠ – dve kandidaturi

Član Nadzornega odbora KŠŠ – dve kandidaturi

Spodaj objavljamo seznam kandidatov:

Kandidat za predsednika KŠŠ:
Sergej Novak, rojen 1999, študent tretjega letnika 1. stopnje, smer Komunikologija – Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi na FDV, UL

Kandidat za tajnika KŠŠ:

Vasja Hafner, rojen 2002, študent …

Kandidata za člana izvršnega odbora:

Jan Bogataj, rojen 2001, študent …

Agnes Cankar, rojena 2001, študentka …

Kandidata za člana nadzornega odbora:

Urša Zrimšek, 1997, študentka

Gaja Panjtar, rojena 1997, študentka …

Volitve bodo potekale v sredo, 13. 7. 2022, in sicer v sklopu redne seje zbora članov KŠŠ, ki se začne ob 19. uri. Volilno pravico imajo vsi redni člani KŠŠ (člani študentje s statusom v letu 2021/2022). Poleg volitev bo potekalo tudi glasovanje o zaupnici dvema od trenutnih članov vodstva KŠŠ, blagajničarki Ajdi Delalut in članu IO Vojku Novaku.

Postopek volitev: Člani se po navodilih volilne komisije zglasite pri mizi komisije, ki bo preverila vaše članstvo in zabeležila vašo udeležbo. Nato prevzamete volilni listič, izberete kandidate, za katere hočete glasovati, in listič vržete v volilno skrinjico. Lahko oddate tudi prazno oziroma nepopolno glasovnico.

Rezultati volitev bodo v nekaj dneh po izteku volitev objavljeni na spletni strani KŠŠ.

Lepo vas pozdravljamo,

Nadzorni odbor KŠŠ

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.