KŠŠjevi božički

Pridružujemo se projektu Božiček za en dan. Tako bomo osrečili otroke, ki bi drugače za božič ostali praznih rok.

Do srede, 9.12., v pisarni kluba vsak dan med uradnimi urami zbiramo vaša darila, v tednu pred zaključkom oddaj (datum še sporočimo) pa bomo en dan skupaj zavijali ta darila. Seveda jih lahko zavijete tudi sami doma in jih pri nas samo oddate, mi pa bomo poskrbeli, da pridejo na zbirno mesto.

Sodelujete tako, da se registrirate na strani www.bozicekzaendan.si (kjer dobite tudi vse dodatne informacije), si tam izberete otroka, ki bi ga želeli obdariti, izdelate darilo in ga prinesete na KŠŠ. Na strani za zbirno mesto izberete Škofjo Loko.

Več informacij tudi na: https://www.facebook.com/Božiček-za-en-dan-222862251179491/?fref=ts

 

 

NAVODILA ZA IZDELAVO ŠKATLE (iz strani projekta) – bodite kreativni –

Poišči prazno škatlo za čevlje

Vsi imamo škatle za čevlje, ki se nam motajo po omarah, predsobah in kleteh. V nasprotnem primeru pa zagotovo poznamo nekoga, ki bi nam katero odstopil ali pa se ponjo odpravimo v najbližjo trgovino s čevlji (seveda vam ni treba zato kupiti novih čevljev, verjetno vam bodo kakšno odvečno dobrodušno podarili:)

Okrasite škatlo (lahko skupaj na KŠŠju)

Zavijte škatlo in sicer tako, da bosta posebej zavita pokrov in posebej preostala škatla. Zaradi varnosti bodo vse škatle pregledane. Bodite kreativni, reciklirajte star papir, okrasite škatle s slikicami, risbami, kolažem, nalepkami….dajte si duška:) S tem boste ustvarili unikatno škatlo, ki lahko še leta in leta služi kot nekakšna skrinja tistih majhnih zakladov od katerih se mnogi od nas kar ne moremo ločiti. Dajte škatli svoj pečat in tako podarite izbranemu otroku tudi del sebe.

Napolnite škatlo z darili:)

Prosim imejte v mislih, da naj bodo darila oz. predmeti novi ali v odličnem stanju in predvsem letom primerni.

Vsaka škatla naj vsebuje:

-NEKAJ ZA “CARTANJE”: plišasti medvedek, punčka… (odvisno od starosti nadobudneža)
-NEKAJ ZA OSEBNO HIGIENO: milo, gel za tuširanje, brisačka
-ŠOLSKE POTREBŠČINE: svinčnike, barvice, radirke, pobarvanke, knjigice
-IGRAČO (odvisno od starosti, pri tistih starejših lahko igračo nadomestimo z malce več šolskimi potrebščinami…)
-KOS OBLAČILA
SLADKARIJE (pa ne preveč:)

Škatla nikakor NE SME vsebovati

Iz očitnih razlogov prosimo, da vaša škatla ne vsebuje…

-pokvarljive hrane
-kakršnih koli zdravil, vitaminov, prehrambenih dodatkov oz. dopolnil…
-vojnih igrač: plastične pištole, puške, vojake, nože…
-občutljivih predemetov: steklo, ogledala..
-ostrih in kakorkoli drugače nevarnih predmetov
-elektronike: mobilni telefoni, baterije, igrače na baterije
-in za konec….nič, kar bi utegnilo imeti kakršno koli rasno ali politično konotacijo!

Za konec še nekaj pomembnih informacij…
-ne zavijajte posameznih predmetov
-označite škatlo: natisnite si etiketo, ki ste jo prejeli po -elektronski pošti ob potrditvi otroka in jo izpolnjeno pritrdite na pokrov.
-zaprite škatlo in okoli nje napeljite elastiko. Ne “zapečatite” škatel, saj bodo te pregledane preden bodo razposlane njihovim majhnim končnim lastnikom:)

*Čisto za konec pa še “drobni tisk”:)
Vsa darila oz. poklonjeni predmeti naj bodo novi in letom primerni.
V kolikor bo ob pregledu škatel ugotovljeno, da katera od njih vsebuje potencialno nevarne predmete ali predmete, ki tako ali drugače niso primerni, si pridržujemo pravico, da le te iz škatel odstranimo in jih uporabimo v morebitnih prihodnjih humanitarnih projektih.cialis super active doctissimomotilium xarope bula

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.