Scroll Top

KŠŠ, KŠK in DUTS otvoritev smučarske sezone

KŠŠ, KŠK in DUTS bomo 29.11.2015 skupaj otvorili smučarsko sezono na odličnem smučišču Mölltaler Gletscher.

PROGRAM :

Odhod ob 5.45, avtobusna postaja Škofja Loka
Odhod ob 6.10, center Mercator Primskovo Kranj
Prihod na smučišče: po 2-3 urah vožnje
Smučanje po želji do konca obratovanja smučišča, vmes oddih v restavraciji na smučišču
Odhod domov po koncu smučanja, predvidoma ob 17.00 iz parkirišča


CENA :

Prevoz in smučarska karta za člane + : 50,00€
Dijaki (letnik 1996 in mlajši): 39,00€
Nečlani in navadni člani: 59,00€

PRIJAVE & INFO:

Do 16.11.2015 oziroma do polnega števila sedežev v avtobusu

Za KŠŠ:
Število prijav je omejeno na 8 študentskih mest (dijaki in nečlani neomejeno)
Tel.: 051 267 091
E-mail: ursazrimsek@gmail.com

**Prosimo, da si sami uredite turistično zavarovanje za tujino (CORIS). S seboj imejte veljaven osebni dokument.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene izleta, odvisno od števila udeležencev, o čemer bomo udeležence predhodno obvestili.
Pridružujemo si pravico do odpovedi izleta, v primeru premajhnega števila prijavljenih.
Želimo vam obilo zabave in smučarskih užitkov.

 cialis super active francemotilium 4 settimane

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.