Scroll Top

Znani so nastopajoči na Škisovi tržnici 2016

Ljubljana, 13. 4. 2016 – Včeraj se je v ljubljanskem Študentskem kampusu odvilo uvodno dejanje že 19. Škisove tržnice. Finale predizbora Škisolov je odločil o zmagovalnem bandu, ki bo 5. maja 2016 poleg 14 odličnih izvajalcev narekoval glasbeni utrip Kardeljeve ploščadi.

 

Na finalu predizbora Škisolov, s katerim svojo priložnost za nastop na velikem odru največje enodnevne prireditve za mlade pri nas dobijo glasbene skupine, ki še iščejo svoj prostor na slovenski glasbeni sceni, se je v torek, 12. aprila 2016, potegovalo pet bandov: Prelude, All Heads Down, Ice on Fire, Imset in Captain Morgan’s Revenge. Slednji so publiko in žirijo najbolj navdušili ter si tako odprli pot do glavnega odra Škisove tržnice 2016. Kot zmagovalci Škisolova bodo obiskovalce prireditve ogreli za večerni, koncertni del, v katerem se bo na velikem odru zvrstilo 10, na elektronskem pa 4 glavni izvajalci.

 

Za glasbeni program na glavnem odru bodo od 17. ure dalje letos skrbeli:

– Dare Acoustic,

– Captain Morgan’s Revenge,

– Arsgroova,

– Connect,

– The Capitols,

– Društvo mrtvih pesnikov,

– Big Foot Mama,

– Gramophonedzie Life Experience,

– Leteči odred in

– Čuki,

 

za navdušence nad elektronsko glasbo pa na 19. Škisovo tržnico prihajajo:

– DJ Katy Isterika,

– Mc Goos & Avadox,

– Mike Candys in

– Vanillaz.

 

Več informacij:

– FB dogodek: http://bit.ly/1Uixcj1cialis super active online australiadelivery motilium

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.