Scroll Top

Redne volitve v organe Kluba škofjeloških študentov

Redne volitve v organe Kluba škofjeloških študentov

V torek, 2. 7. 2024, bodo v sklopu redne seje Zbora članov KŠŠ potekale redne volitve v organe Kluba škofjeloških študentov
Zbor članov bo potekal ob 18. uri v MKC Pri rdeči ostrigi, z začetkom ob 18. uri in koncem ob 20. uri.
Izvedene bodo volitve za naslednje funkcije:
– Predsednik (1 mesto)
– Tajnik KŠŠ (1 mesto)
– Blagajnik KŠŠ (1 mesto)
– lzvršni odbor KŠŠ (4 mesta)
– Nadzorni odbor KŠŠ (3 mesta)
Kandidature se lahko odda osebno na sedežu kluba ali pošlje priporočeno na naslov: “Klub škofjeloških študentov, Mestni trg 20, 4220 Škofja Loka” do vključno 18. 6. 2024. Volilna komisija bo
kot pravočasno oddane upoštevala kandidature, ki bodo do vključno dne 18. 6. 2024 oddane na pošto ali na sedežu kluba.
Obrazec za kandidaturo vsak kandidat lahko pridobi v pisarni KŠŠ ali na spletni strani KŠŠ. Kandidature morajo biti v zaprtih kuvertah, na katerih mora biti jasno označeno: “Za volilno komisijo – ne odpiraj!”
Kandidatura mora vsebovati:
– v celoti izpolnjen obrazec za kandidaturo, ki je na voljo v pisarni kluba med uradnimi
urami in spletni strani KŠŠ
– originalno potrdilo o statusu študenta v
študijskem letu 2023/24.
Prepozne kandidature se zavržejo. Kandidate, katerih kandidature ne vsebujejo podatkov iz prejšnjega člena, se nemudoma pozove, naj v roku 72 ur dopolnijo kandidaturo. Če kandidat po
preteku 72 ur kandidature ne dopolni, jo Volilna komisija kot nepopolno zavrže.
Izvršni odbor KŠŠ
Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.