OBJAVE

Volitve v organe KŠŠ

Volilna komisija v sestavi Luka Krek, Katja Beguš in Andrej Hafner je pregledala oddane kandidature za prihajajoče volitve in ugotovila, da je bilo za razpisana mesta oddano naslednje število kandidatur:
Svetnik v svetu ŠOLS (1 mesto) – ena kandidatura
Svetnik v svetu zveze ŠKIS (1 mesto) – ena kandidatura
Član Nadzornega odbora KŠŠ (1 mesto) – ena kandidatura
Član Izvršnega odbora KŠŠ (1 mesto) – ena kandidatura

Spodaj objavljamo seznam kandidatov:

Kandidat za svetnika v svetu ŠOLS in svetu Zveze ŠKIS:
Sergej Novak, rojen 1999, študent drugega letnika 1. stopnje, smer Komunikologija – Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi na FDV, UL

Kandidatka za članico nadzornega odbora KŠŠ:

Urša Zrimšek, rojena 1997, študentka prvega letnika 2. stopnje, smer Podatkovne vede, program Računalništvo in informatika na FRI UL

Kandidatki za članico izvršnega odbora KŠŠ:

Gaja Panjtar, rojena 1997, študentka 3. letnika 1. stopnje, smer Biologija na Biotehniški fakulteti, UL

Agnes Cankar, rojena 2001, študentka 1.letnika 1.stopnje, smer Filozofija na Filozofski fakulteti, UL

Volitve bodo potekale v sredo, 2. 12. 2020.
Postopek izvedbe: Člani volilne komisije bodo naprej opravili registracijo članov volivcev, ki bo potekala na aplikaciji Zoom med 17:00 in 19:00. Vsak član, ki želi glasovati, se prijavi v Zoom pogovor prek povezave. Volilna komisija nato enega po enega spusti v pogovor, ga identificira, zabeleži v volilni imenik in mu pove, kdaj in kako se glasuje.
Po koncu registracije bodo zagnali volitve na Election Runnerju, ki bodo nastavljene za ob 19:00, glasuje pa se lahko pol ure – do 19:30. Člani volilne komisije bodo na to tudi še enkrat opomnili vse, ki se bodo prijavili na glasovanje. Ko se volitve zaključijo, predsednik volilne komisije razvrsti in objavi rezultate na spletno stran in Facebook, ter naredi zapisnik volitev. Predsednik kluba poskrbi za ostale objave in obvestila.

Lepo vas pozdravlja vaša volilna komisija.

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.