ŠPOS (KŠŠ) piknik 2016

Za začetek naj se pove, da nas bo KŠŠ založil z brezplačnimi čevapčiči, pijača pa bo na voljo po dostopnih cenah.

KDAJ: Sobota, 25. 6. 2016, ob 12.00. Pričetek turnirja v odbojki: 14.00

KJE: Igrišča za Športno dvorano Poden

Zaporedoma se bosta zvrstila dva glavna turnirja:
– čez dan odbojka na mivki (trojke) s pričetkom ob 14.00. Predprijave lahko oddate na matej.mavri@gmail.com ali preko spletnega obrazca na tejle povezavi: https://docs.google.com/forms/d/1yg4jeC1TNpxoowd21DcEt2IXTJcuu_Dk4ueAxRMWk_c/viewform?c=0&w=1
– po končanem odbojkarskem turnirju pa pričnemo z nogometom na mivki (trojke). Predvideno okrog 19.00. Preprijave lahko oddate na primx.sim@gmail.com
Pričakujete lahko praktične nagrade! 🙂

Letos bomo prvič tekmovali tudi v igrah brez meja, ki bodo pripravljene v dveh izvedbah, in sicer za boljše in slabše vreme!

Vseskozi pa bodo potekali tudi različni manjši turnirji:
– namizni tenis
– pikado
– balinčkanje
– twister

Se vidimo!!

Za dodatna vprašanja pišite na matej.mavri@gmail.com.

 

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.