Seznam kandidatov za volitve (oktober 2023)

Volitve v organe KŠŠ (objava po pregledu kandidatur)

Nadzorni odbor KŠŠ je pregledal oddane kandidature za prihajajoče volitve in ugotovil, da je bilo za razpisana mesta oddano naslednje število kandidatur:

Tajnik KŠŠ (1 mesto) – 1 kandidatura

Izvršni odbor KŠŠ (1 mesto) – 1 kandidatura

Nadzorni odbor KŠŠ (3 mesta) – 3 kandidature

Svetnik KŠŠ v Svetu ŠOLS (1 mesto) – 1 kandidatura

Svetnik KŠŠ v Svetu zveze ŠKIS (1 mesto) – 1 kadidatura

 

Spodaj objavljamo seznam kandidatov:

Kandidat za tajnika KŠŠ:

Lara Debeljak

Kandidat za člana izvršnega odbora KŠŠ:

Lana Primožič

Kandidati za člane nadzornega odbora KŠŠ:

Eva Sovinec

Maj Bajt

Rino Rahmanović

Kandidat za svetnika KŠŠ v Svetu ŠOLS:

Jan Pipp

Kandidat za svetnika KŠŠ v Svetu Zveze ŠKIS:

Jan Pipp

 

Volitve bodo potekale v torek, 31. 10. 2023, in sicer v sklopu redne seje zbora članov KŠŠ, ki se začne ob 18. uri in se odvija v prostorih KŠŠ (Mestni trg 20). Volilno pravico imajo vsi redni člani KŠŠ (člani študentje s statusom v letu 2021/2022). Poleg volitev bo potekalo tudi glasovanje o zaupnici preostalim članom IO.

Postopek volitev: Člani se po navodilih volilne komisije zglasite pri mizi komisije, ki bo preverila vaše članstvo in zabeležila vašo udeležbo. Nato prevzamete volilni listič, izberete kandidate, za katere hočete glasovati, in listič vržete v volilno skrinjico. Lahko oddate tudi prazno oziroma nepopolno glasovnico.

Rezultati volitev bodo v nekaj dneh po izteku volitev objavljeni na spletni strani KŠŠ.

 

 

Lepo vas pozdravljamo,

Izvršni odbor KŠŠ

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.