Scroll Top

 

 

Redne volitve v organe KŠŠ

 

Dragi člani in članice Kluba škofjeloških študentov.

 

Na redni seji Zbora članov KŠŠ, dne 20.6. 2020, je bil sprejet sklep, da bodo v pisarni KŠŠ dne 15.7. 2020 med 16. in 20. uro potekale volitve v organe KŠŠ: Izvršni odbor in Nadzorni odbor.

Razpisanih je 10 prostih mest, in sicer za naslednje funkcije:

Predsednik (1 mesto)

Blagajnik (1 mesto)

Član IO (5 mest)

Nadzorni odbor (3 mesta)


 

Kandidature se lahko pošljejo priporočeno na naslov: »Klub škofjeloških študentov, Mestni trg 20, 4220 Škofja Loka« ali se vročijo osebno na sedež KŠŠ-ja do vključno 7. 7. 2020.

Obrazec za kandidaturo vsak kandidat lahko pridobi v pisarni ali na spletnih straneh KŠŠ (spodaj priložen objavi).

Kandidature morajo biti v zaprtih kuvertah, na katerih mora biti jasno označeno: »Za volilno komisijo – ne odpiraj!«.

Kandidatura mora vsebovati:

  • v celoti izpolnjen obrazec za kandidaturo, ki je na voljo v pisarni kluba med uradnimi urami in na naslednji povezavi:  Obrazec za kandidaturo
  • originalno potrdilo o statusu študenta v študijskem letu 2019/20.

Prepozne kandidature se zavržejo. Kandidate, katerih kandidature ne vsebujejo podatkov iz prejšnjega člena, se nemudoma pozove, naj v roku 24 ur dopolnijo kandidaturo. Če kandidat po preteku 24 ur kandidature ne dopolni, jo Volilna komisija kot nepopolno zavrže.

 

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.