Scroll Top

|| RAZPIS ZA DELOVNO MESTO OPERATERJA V PISARNI KLUBA ŠKOFJELOŠKIH ŠTUDENTOV ||


Išče se študenta/ko ali dijaka/dijakinjo za delo v pisarni Kluba škofjeloških študentov.Delovno mesto operaterja združuje predvsem pisarniška opravila (fotokopiranje, spiralna vezava in izdajanje kuponov za ugodnosti) in projektne dejavnosti (organiziranje in izvedba dogodkov).

Od kandidatov se pričakuje:
– Timsko delo
– Zavzetost
– Samoiniciativnost
– Resnost
– Osnovno znanje Worda in Excela
– Osnovno znanje uporabe spletnih omrežij (Facebook,..)

Zaželeno je tudi osnovno računalniško/tehnično znanje in poznavanje ostalih računalniških programov (PS, AI, WP,..)*

Išče se ena oseba, končni datum za prijavo je 31.12.2016 do polnoči.
Urna postavka je 4 € na uro (neto).

Delavnik je sledeč: pon, sre,čet, pet od 16.00 do 21.00 – vsak dan dela po en operater.

Kandidati bodo o razgovoru obveščeni po telefonu (v prijavi je obvezno potrebno napisati telefonsko številko) v prvem tednu januarja. Razgovori pa bodo potekali v drugem tednu januarja.

Kandidati/ke naj pošljejo prijavo in življenjepis na naslov: martinstamcar@gmail.com.

V zadevo je potrebo napisati: PRIJAVA NA DELOVNO MESTO OPERATERJA KŠŠ

*ni obvezno


615249_417781191621999_236156831_o

 

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.