PLANICA 2016 S KŠŠ

Kot vsako leto nas tudi letos čaka nepozabno doživetje v Planici. Verjamemo, da vsi pridno spremljate odlične rezultate naših skakalcev in da bo letošnji finale pika na i 🙂
KŠŠ bo, v sodelovanju z zvezo ŠKIS, za vas poskrbel s prevozom, vstopnico in hrano ter pijačo, za odlično vzdušje pa bodo dodatno poskrbeli še harmonikaši. Zraven Prevca in ostalih orlov pa bomo REKORDE PODIRALI TUDI GLEDALCI, S KUHANJEM BOGRAČA!

Odhod bo 19. marca ob 04:30 iz glavne avtobusne postaje v Škofji Loki.

ČASOVNICA:

Prihod v Planico
08.30: Malica
09:00: Poskusna serija
10:00: Prva serija
11:00: Finalna serija
12:00: Slovesna razglasitev rezultatov
13.00: Zabava na prostem
16.00: odhod iz Planice proti Škofji Loki.

PRIJAVNINA:

Člani: 30 €
Nečlani: 42 €

Cena vključuje avtobusni prevoz, vstopnico, bograč in 10x kupončki za kuhano vino.
Prijavnino prinesite v času uradnih ur na KŠŠ in si s tem zagotovite svoj sedež!

PROSTA MESTA: 30

Število sedežev je omejeno, zato pohitite s prijavami!

PRIJAVE ZBIRAMO DO 1.3.2016 ALI DO ZAPOLNITVE PROSTIH MEST.

Kontaktna oseba za morebitne nejasnosti in dodatne informacije je Nina Kopač (031 544 431).

Se vidimo v dolini pod Poncami! 😉

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.