Ogled finala Lige Prvakov in Fifa + Beerpong Turnir (2 Vs 2)

V soboto, 28.5.2016, bomo Pri Rdeči Ostrigi organizirali FIFA in BEERPONG turnir. Tokrat pa bomo poskrbeli tudi za ogled FINALA LIGE PRVAKOV na platnu.

Časovnica:
FIFA turnir: 16.00
BEERPONG turnir: predvidoma ob 19.00,
finalne tekme se odigrajo po koncu ogleda LP
LIGA PRVAKOV: 20.30

Prijave:
FIFA: luka.krek95@gmail.com
BEERPONG: nina.kopac93@gmail.com
ali v času uradnih ur na KŠŠju

Za turnirja imamo omejeno število ekip, tako da se čimprej prijavite. Za vsak turnir je omejitev 12 ekip po 2 igralca. 🙂

Prijave zbiramo do 26.5.2016!

Za fifo prijavnine ni, za beerpong pa se pobira po 3 € na osebo. Prijavnino poravnate na mestu in na dan dogodka 🙂

Za zmagovalce pa bomo poskrbeli tudi za manjše, ampak privlačne nagrade 🙂

Se vidimo v Ostrigi!

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.