Scroll Top

OBJAVE

Novo na KŠŠ: Sekcija za prostor

KŠŠ v novo študijsko leto vstopa z novo sekcijo za prostor. Vanjo vabimo vse mlade, študente in dijake, ki vas zanimajo vprašanja prostora in položaj mladine v njem.

Zainteresirani se lahko do 22. novembra javite na email iva.lukan@gmail.com.

S tem se bomo na enem mestu združili mladi z različnih področij , ki bomo v prihodnje v lokalnem okolju snovali različne projekte.

 

“Mladi v Škofji Loki se srečujemo z različnimi problemi, ki so vezani na prostor. Nekateri so lokalno obarvani (npr. pomanjkanje kvalitetnih javnih prostorov za študijske dejavnosti), drugi pa so skupni vsem pripadnikom naše generacije (npr. stanovanjska problematika).

Preko prostorske sekcije KŠŠ želimo mladi te probleme detektirati, jih raziskati in seveda ponuditi konkretne odgovore ter smernice za njihovo reševanje. V naše delovanje bomo vključili različne akterje, saj verjamemo, da lahko na ta način še izboljšamo kvaliteto življenja mladih v Škofji Loki in s tem prispevamo svoj delček k zagotavljanju trajnostnega razvoja družbe.”

Ključno vodilo pri našem delovanju bo aktivna participacija mladih. K sodelovanju v sekciji zato vabimo vse študente in dijake, ne glede na področje šolanja in predhodne izkušnje.

 

Pridruži se nam, če

  • želiš aktivno sodelovati pri super projektih s področja prostora in mladine,
  • tudi sam/a opažaš določene probleme, ki bi jih želel/a reševati,
  • želiš pridobiti znanje in praktične izkušnje,
  • si pripravljen/a nekaj časa nameniti delu na konkretnih projektih,
  • želiš na ta način opravljati prakso.

Zainteresirani se do 22. novembra javite na iva.lukan@gmail.com. Nato se bomo dogovorili za prvi sestanek, na katerem se bomo spoznali, iskali ideje za projekte in se dogovorili, kako bo potekalo naše delo.

 

 

 

 

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.