Scroll Top

KŠŠ se pridružuje humanitarni akciji (Lezbos)

Škofja Loka in z njo tudi KŠŠ se pridružuje na hitro organizirani akciji zbiranja materialne humanitarne pomoči za begunce na Lezbosu. Akcija je organizirana na pobudo Jureta in Davida, ki sta se sicer odločila za dopust na tem grškem otoku, a tam raje zdaj pomagata beguncem. Pomoč bomo zbirali v Ekološki trgovini na Mestnem trgu v Škofji Loki do jutrišnje 17. ure (sreda, 26.8.), od tam pa bomo zbrano pomoč prepeljali v prostore organizacije ADRA v Ljubljani. V nadaljevanju navajamo originalno sporočilo Jureta in Davida s podrobnejšimi navodili:

 

MATERIALNA HUMANITARNA POMOČ za begunce na LEZBOSU se bo zbirala v sredo od 12.00-18.00 do četrtka od 8.00 do 12.00 na Njegoševi 15 v Ljubljani v organizaciji ADRA Slovenija (http://www.adra.si/zbiranje-humanitarne-materialne-pomoci-za-begunce-na-lezbosu/), 040 852 007(info). Poskrbeli bodo za zbiranje, pakiranje in prevoz do Brnika ter za vse ostale administrativne zadeve. Za to bodo potrebovali prostovoljce in prevoz iz Ljubljane do Brnika! JAVITE SE! Adria Airways, letališče Brnik in letališče na Lezbosu bodo poskrbeli za brezplačen prevoz in se odrekli vsem pristojbinam za tovor, za kar smo jim zelo hvaležni. Tovor bodo sprejeli prostovoljci iz Molivosa, s katerimi ves ta čas delava. Če bo tovora več kot je dovoljeno za eno letalo, bodo pomoč poslali beguncem v Beograd.  Hvala tudi za izčrpno pomoč Ministrstvu za zunanje zadeve in veleposlaništvu RS v Atenah! Zdaj pa v AKCIJO in prosim DELITE!

Kaj zbiramo?

športne čevlje spalne vreče šotore spalne podlage klobuke, senčnike razdelilce za el.naprave in polnilce za različne mobilne telefone obleke za dojenčke, otroke vseh starosti plenice damske vložke zobne ščetke, paste sanitetni material osnovna oblačila (kratke hlače, majice, trenerke, spodnje perilo) Prosim, da se tega seznama strogo držite. Nikakor ne zbiramo hrane, vode in ostalih stvari, ki niso na seznamu.

Lep pozdrav! Jure&David

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.