KŠŠ novo leto 2016 – Budimfešta

KŠŠ ponovno pripravlja nor izlet za novo leto. Tokrat se bomo odpravili v glavno mesto Madžarske, BUDIMFEŠTO!

KŠŠ silvestrovanje BUDIMPEŠTA 2016 vključuje:

3x nočitev z bifejskim zajtrkom v hostlu ALL CENTRAL v centru mesta
paket treh zabav agencije Supra
avtobusni prevoz
vodnika in spremljevalca na avtobusu,
osnovno nezgodno zavarovanje,
turistično takso in prijavnino.

Odhod iz Ljubljane je 30. decembra v zgodnjih jutranjih urah, Prihod v Ljubljano 2. januarja v poznih večernih urah.

Cena: 130 €

POZOR:
Če se prijavite do 6. decembra, je cena samo 120 €!

Prijava velja šele ob plačilu celotnega zneska!

PROGRAM:
http://www.supratravel.si/novo-leto/novo-leto-budimpesta.html

HOTEL:
http://www.supratravel.si/novo-leto/hostel-allcentral-budimpesta-novo-leto.html

Struktura sob: 4x štiriposteljna soba

Za dodatne informacije pokličite 040604534 (Miha Peternel) ali 040833501 (Luka Krek), ali napišite mail na petmiha@gmail.com ali luka.krek95@gmail.comcialis super active vs regular cialismotilium untuk ibu hamil

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.