KŠŠ GRE V GLEDALIŠČE – IGRE JE KONEC

Vljudno vabljeni na ogled komične drame Igre je konec.

Kdaj: četrtek, 17. oktober, ob 19.30
Kje: KD Loški oder, spodnji trg 14
Cena: Člani KŠŠ s potrjeno člansko izkaznico 7 €/ostali po rednem ceniku KD Loški oder

režija in scenografija: Jaša Jamnik
igrajo: Matjaž Eržen (Jasper) , Juša Berce (Daisy), Bojan Trampuš (Henry), Tamara Avguštin (Marianne), Matej Čujovič (Benedict), Petra Krančan (Margaret), Majda Irt (Jenny) in Jan Bertoncelj (Matthew)

ton: Žiga Srebot – Jelovšek
luč: Jure Florjančič
šepetalka: Ana Babnik

Pravijo, da je najpomembnejša stvar v življenju – smrt. Pa še ta baje ni nič zelo posebnega. Kaj je potem šele z vsem ostalim, kar nas čaka v življenju pred njo: rojstvo, otroštvo, odraščanje, starševstvo… (vsaj približno v tem vrstnem redu). Kaj vse počnemo medtem: sovražimo, zavidamo, preziramo, občudujemo (včasih celo koga drugega poleg sebe – če smo odkriti), obžalujemo (ker smo koga prizadeli – in predvsem ker koga nismo prizadeli – če smo odkriti), smo privoščljivi in nevoščljivi… In – če smo odkriti – tudi ljubimo. (Le kako vemo, kdaj to počnemo?)

Vse sorte stvari se zgodijo v življenju.
In se – eni bolj, drugi manj – sprašujemo vsa tista velika vprašanja o Življenju: Od kod prihajamo? Kdo smo? Kam gremo? Zakaj ga biksamo? Kaj sploh je – življenje?
Pa je v bistvu vse skupaj zelo preprosto: enkrat se rodiš, greš na ene par pogrebov in tazadnji je ponavadi tvoj.
– Jaša Jamnik, režisercialis super active doctissimobuy motilium 10 tablets

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.