KŠŠ gre na IMPRO TURNIR

V soboto, 17. 10. 2015, bomo KŠŠ-jevci priča finalu Impro turnirja v Kranju. Med seboj se bosta pomerila zmagovalca dvobojev, ki bosta določila tekmeca v finalu.

CENA: 2 € KŠŠ (redna cena 5 €)
KDAJ: 17. 10. 2015 ob 20.00
KJE: Kranj – Prešernovo gledališče
PRIJAVE OBVEZNE: matej.mavri@gmail.com 031/370-440

Število kart je omejeno – resnično 🙂

__________________________________________

Spopad generacij je tradicionalni impro turnir, na katerem se štiri generacije kranjskih improvizatorjev med seboj spopadejo v komičnih improviziranih predstavah.

Program:

15.10. – Stolp Škrlovc
– ob 18h – Otvoritev turnirja in predstavitev najmlajših improvizatorjev
– ob 20h – Prvi del predtekmovanja – mulci vs starci

16.10. – Stolp Škrlovc
– ob 20h – Drugi del predtekmovanja – mladiči vs sredinci

17.10. – Prešernovo gledališče Kranj
– ob 20h – Veliki finale

Improvizirane predstave, kaj pa je to?
Impro oziroma gledališka improvizacija je oblika komedije, kjer se igralci na oder podajo brez scenarija in s pomočjo predlogov gledalcev, pred njihovimi očmi, ustvarijo komične igrane prizore.

To se sliši težko…
Saj tudi je. Ker pa želimo, da je celotna stvar še malce težja pa povezovalec večera in občinstvo dajejo še določene omejitve (npr.: cel prizor mora biti odigran v rimah, vse gre nazaj, eden od igralcev je egocentrik, drugi entuziastičen, tretji pa je vlak)…

Vau to se mi sliši zelo zanimivo, ampak ne vem pa, če je to zame…
Nesmisel! Ker se improvizirana predstava prilagaja publiki je vsaka predstava drugačna in vedno “za vas”.

————————–————————–————————–————–

IMPRO je oblika komedije, kjer se igralci na oder podajo brez scenarija in s pomočjo predlogov gledalcev, pred njihovimi očmi, ustvarijo komične igrane prizore.buy generic cialis super activemotilium sirop

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.