KŠŠ gre na EXIT festival

KŠŠ GRE NA EXIT
Pozor, pozor! Tudi letos boste lahko v KŠŠ-jevi družbi obiskali festival Exit. Eden izmed največjih glasbenih dogodkov v Evropi letos praznuje 15. rojstni dan, kar naj velja kot še dodatna motivacija, da se udeležite tega nepozabnega poletnega spektakla. Doganje se bo kot vedno odvijalo v veličastni Petrovaradinski trdnjavi sredi idiličnega Novega Sada, ki slovi po prijetni atmosferi, okusni hrani, lepih dekletih, baje pa imajo tudi nek muzej.

Datum: 9.-12. 7. 2015

Cena:
ČLANI+ : 160 €
ČLANI: 165 €
NEČLANI: 170 €

Cena vključuje vstopnico, prevoz (kombiji) in prenočišče v hostlu.

EXIT poskrbi za široko paleto glasbenih okusov, saj lahko tam spremljamo rock, elektroniko,metal, hip hop, punk, drum and bass, jazz, reggae in druge glasbene zvrsti. Nekateri izmed glasbenih izvajalcev so …
MOTORHEAD
MANU CHAO
FAITHLESS
HARDWELL
EAGLES OF DEATH METAL
MARTIN GARRIX
BRKOVI
HLADNO PIVO
RAMBO AMADEUS
FEAR FACTORY
ICICLE ENTROPY

… seveda pa bodo tam še mnogi drugi, ki jih lahko preverite na:
http://www.exitfest.org/en/lineup-2015

Mesta se že polnijo, zato pohitite s prijavami. Prijavite se lahko na:
jan.balderman@gmail.com ali na telefonski številki 051607170 (Jan)

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.