Scroll Top

KŠŠ Escape room bitka

V četrtek, 25.2., bomo s KŠŠjem obiskali Escape room The Key, v Ljubljani. Na voljo imamo dve sobi, prostora je še za eno ekipo, ki lahko v sobi DaVinci&Sherlock izzove KŠŠ ekipo.

Dobimo se ob 18.45 v prostorih Escape rooma.
Lokcija: Obrežna steza 2, 1000 Ljubljana
Opis lokacije: Najlažje nas boste našli, če greste od Prešernovega trga po Trubarjevi (50m) in zagledali boste naše prostore. Smo v samem središču dogajanja v Ljubljani.

Potek igre:
Trajanje: 70 minut .
Vsako ekipo zaklenemo v svojo sobo, kjer 30 minut rešujejo naloge. Po pretečenem času jih izpustimo, sobi na novo uredimo in ekipi ponovno zaklenemo v nasprotni sobi kot prej. Bitka se zaključi po pretečenih novih 30 minutah. Zmaga tista ekipa, ki najde/reši več nalog v obeh sobah.
Nivo – tekmovalen

Do srede se lahko prijavite na 051267091 (Urša), vendar pohitite, saj je prostora le še za eno ekipo (5 oseb).

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.