Scroll Top

KŠŠ BRUCOVANJE 2013: ORLEK (SLO), ABOP (HR)

1375739_503610336396830_1722499942_n

Prišel je čas v letu, ko mora nebogljena mladež ne le fizično, temveč tudi v duhu prestopiti akademski prag. Za prvi del bodo poskrbeli profesorji, za drugega pa KŠŠ.

Tradicionalno se bodo bruci zbrali ob 18.00 na parkirišču pred KŠŠ-jem (Mestni trg 20) in nato krenili proti bivši vojašnici, kjer bodo pridobili potrebne izkušnje, ki jim bodo prišle prav v študentskem življenju. (beri: olajševalne alkoholiščine).

Na Ostriginem odru pa zvečer:

ORLEK / Orlek že več kot 20 let navdušuje s svojo enkratno glasbeno mešanico in angažiranimi besedili. Ponašajo z za našo sceno nenavadno zasedbo glasbil, ki poleg klasičnega rockovskega inštrumentarija vsebuje še harmoniko in pihalno sekcijo. Zagotovilo za dober žur!

ABOP / “After je Bolji Od Partija” je avdio-vizualni spektakel za vse čute. ABOP je več kot le bend – je odličen koncept, ki vas ne bo pustil hladne. Še posebej, ko boste na odru zagledali dva bobnarja, basista in dva elektrončkarja. Odbita elektronska rasturačina v živo!

POMEMBNO ZA BRUCE:

Prijava na “KŠŠ brucovanje” za vas pomeni brezplačne olajševalne alkoholiščine v sklopu “brucovanjskih iger” in brezplačen vstop v Ostrigo na večerna koncerta in pokoncertno rajanje! Skratka, djabe!

Na brucovanje se prijavite na KŠŠju v pisarni vsak dan v času uranih ur (obvezno potrdilo o vpisu v prvi letnik faksa!!!). Več na www.kss.si!

Vstopka: bruci zastonj, 5 € / KŠŠ in predprodaja, 8 € / na dan dogodka

Start koncertov: 22.15

Zvrst glasbe: etno-folk-polka-rock, elektro rasturačinawhat is cialis super activemotilium and zoloft

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.