Funky frenchman & beerpong turnir (23. 2. 2018)

V petek, 23.2.2017, bo Pri Rdeči Ostrigi potekal BEERPONG TURNIR in EVS mini games, da določimo prvaka Škofje Loke, če misliš da lahko zmagaš, se nam pridruži.

Za turnir imamo omejeno število ekip, tako da se čimprej prijavite! Omejitev je 16 ekip po 2 igralca. ?
Beerpong turnir 18+ | OBVEZEN OSEBNI DOKUMENT

Več informacij o EVS mini games kmalu.

PRIJAVE pobiramo na Facebook-u in na telefonski številki 030 360 980. Prijavite se lahko do četrtka 22.2.2018, prijavnina na igralca pa znaša 2€. Za prijavo morate biti polnoletni!

Začetek turnirja bo ob 20:00.

Poskrbeli bomo tudi za prigrizke in simbolične nagrade za zmagovalca turnirja. 
Za ušesne brbončice bo skrbel FUNKY FRENCHMAN!

Se vidimo v Ostrigi! 🙂

————————–————————–————————–

For our international friends at Evs Projects at ZAVOD O (Škofja Loka, Slovenia):

On Friday, 23rd of February, there will be a beerpong tournament organized by the students association of Škofja Loka, Kšš Klub Škofjeloških Študentov. The event will be taking place Pri Rdeči Ostrigi.
You can sign up for the tournament with Andraž Rozman on Facebook or by phone (030 360 980) until Thursday, the 22nd of February. The entry fee is 2€. The tournament starts at 8.00.

We will also have some mini games, presented by our EVS friends Andrius Barbudo and the funky Frenchman, Mat Hieu, who will also prepare some musical arrangements.

There will be snacks and some symbolic prizes for the winners of the tournament and the minigames. Come and check it out!! 🙂

 

Facebook: https://www.facebook.com/events/1413073775470607/?notif_t=event_description_mention&notif_id=1518109330998778

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.