SAVATE – Francoski boks

Savate klub Gorenjska organizira v oktobru brezplačen mesec vadbe

Savate (izgovorjava: savat) znan tudi kot francoski boks je tradicionalna francoska borilna veščina, ki uporablja tako ročne kot nožne udarce, in tako združuje elemente zahodnega boksa z nožno tehniko.

Na tej povezavi lahko vidite kako savate izgleda v praksi: https://www.youtube.com/watch?v=wWfhSHa2_uI

Savate klub Gorenjska vabi k vpisu nove člane in zato v mesecu oktobru organizira mesec brezplačne vadbe.

Termini treningov v Športni dvorani Šenčur:
-sreda: 19:30
-Nedelja: 19.00

Savate klub Gorenjske je član Savate Zveze Slovenija, ki ima klube po celi Slovenije, med drugim tudi v Ljubljani, tako da se naši člani lahko udeležujejo treningov tudi tam.

Višina mesečne članarine je po oktobru 20€. Za člane kluba škofjeloških študentov pa le 15€.
(Prevzamete ga v pisarni kluba v času uradnih ur)savate-klub-gorenjska
Vabljeni!

Več informacij na kontaktu:
info@savate-gorenjska.si
040 120 984 (Eva)

Povezava do spletne strani: http://savate-gorenjska.si/savate
Povezava do fb strani: https://www.facebook.com/savategorenjska?fref=ts

Povezava do dogodka, meseca brezplačne vadbe: https://www.facebook.com/events/1663302847317557/

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.