Scroll Top

20 za 20 – THE WET, ATTIC MIST & FIRE SKULLS

DOBRODELNI KONCERTKšš Klub Škofjeloških Študentov, ZAVOD O in Marko Soršak Soki “20 za 20”!

Prvi februarski petek se bodo Pri Rdeči Ostrigi zaslišali zvoki kitar. Na oder bodo stopili THeWET, Attic Mist & FireSkulls!

THE WET

Sproščeni, svojevrstni in predani glasbi – s temi besedami bi lahko opisali člane škofjeloške zasedbe THe WET. Njihov prvenec Trip to Boston je prvovrstna mešanica glasbenih žanrov, ki jih fantje tako na plošči kot tudi znotraj posameznih skladb nadvse uspešno združujejo v svojevrsten glasbeni izraz. Temu piko na i dodajajo avtorska besedila, ki na hudomušen način opisujejo vsakdanjo realnost, postavljajo ogledalo slovenski družbi in se neizogibno dotikajo tudi ljubezni. Ob iskrenem nizanju rim si ne boste mogli kaj, da se ne bi vsake toliko nasmehnili in z mislimi skupaj zasedbo odpotovali do Bostona, po Sloveniji pa vse do Brazilije in Nizozemske.

ATTIC MIST

Prodornen vokal ter čustveno nabita besedila so plod Timoteja Jermana. Nepogrešljivo šeststrunsko čarovnijo, ki sega od rjovečih riffov do bluzovsko obarvanih solo vložkov, izvajata Matevž Kovačič in Matija Veber. Za ritomigajoč groove pa poskrbita Zala Janežič na bobnih ter Amadei Šaršanski na bas kitari.

FIRE SKULLS

Škofjeloški band Fire Skulls je ena najmlajših slovenskih hard rock skupin. Deklica in fantiči so stari od 10 do 11 let. Skupaj so od prve vaje v aprilu 2016. Žgejo lastno avtorsko glasbo in komade vzornikov kot so AC/DC, Gun’s n’ Roses, Nirvana, …

Zasedba: Lucija Maja Tavčar (bas kitara), Lan Bertoncelj (solo kitara), Maks Kovač (bobni) in Jakob Žorž (saksofon).

Sedaj pa še najpomembnejši del!
Večji del vstopnine, bo odšel naprej v dobre roke. Kaj to pomeni? Od vsake prodane vstopnine bomo **štiri evre namenili za nakup glasbil za osnovo šolo Škofja Loka-Mesto v okviru projekta 20 za 20 Marka Soršaka Sokija in s tem mladim omogočili lažji dostop do njih! – TOP 😀

Kdaj: 3.2.2017 ob 20.00
Kje: MKC Pri Rdeči Ostrigi
Cena: 5€**

SE VIDIMO!

Nastavitve zaswebnosti
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki
Da bi vam omogočili optimalno uporabo naše spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali.
Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo te vrste piškotkov.