INFORMACIJE

Projekti

KŠŠ BRUCOVANJE

Vsako leto se lahko bruci v zavetju Kluba podajo na svojevrstno ekskurzijo, na kateri so v obliki krsta njihove psihofizične sposobnosti prignane do maksimuma. Maksimuma v takratnem stanju. Novopečeni študentje se po opravljanju nalog skupaj z ostalimi navdušenci udeležijo velikega koncerta, ki svečano zaključi ta "nepozabni" dan. Na prizorišču je tudi premiera brucfilma - kratkega filma, ki ga širša ekipa KŠŠ vsako leto spiše, posname in zmontira (zadnje minute znajo biti kar produktivne), ter z njim na bolj ali manj duhovit način pokaže svoj pogled na neko bolj ali manj aktualno družbeno problematiko.


DIJAŠKI ŽIV ŽAV

Na življenjski poti do študija nas čaka marsikatera postaja. Ena večjih je zagotovo Živ žav. Tam se po maturantski paradi maturantje, ostali dijaki in zainteresirana javnost v objemu žive glasbe sprostijo, pohengajo in skušajo vsaj za tisti dan odmisliti prihajajoče obveznosti. Poleg koncertov jih obdajajo tudi druge družabne dejavnosti: šport, igre, nastopi in ostali nerazvrščeni oziroma nepredvidljivi dogodki.


ŠPOS PIKNIK

Da se lahko zabava podkrepljena z jedačo in pijačo uspešno poveže s telesnimi aktivnosti nam lepo kaže tradicionalni piknik športne sekcije KŠŠ. Tekmovalni duh se tam udejanja v odbojki, nogometu, namiznemu tenisu, balinčkih ... Tisti drugi duh pa prisega na čevape, bučke, pivo, duhovite debate ... Nekakšna simbioza torej. Če vse te (nad)naravne sile povzamemo z močno parafrazo – sproščen duh v zdravem in sitem telesu.
 


KŠŠ SILVESTROVANJE

Ja, saj vemo, Silvestrovo je avtoritarno določen datum, ki je v svojem bistvu enak kot vsi drugi. In tako naprej. Takšno jamranje Kluba nikakor ne odvrne od tega, da vsako leto ponudi vrhunsko zabavo v eni izmed evropskih prestolnic. Nekajdnevno žuranje, podkrepljeno z ogledi lokalnih znamenitosti in ostalimi informativnimi vsebinami, tako služi kot primerna odskočna deska za nikoli preveč obrabljeno frazo: "To leto bo moje leto."
 

KŠŠ organizira dogodke na področju kulture, sociale in zdravstva, izobraževanja, športa, okolja, informiranja in dijaškega delovanja