INFORMACIJE

O klubu

Klub škofjeloških študentov (KŠŠ) na področju občine Škofja Loka že desetletja neprekinjeno zagotavlja in spodbuja najrazličnejše dejavnosti za študente, dijake in mlade nasploh. Poleg tradicionalnih večjih projektov nudi predvsem športne aktivnosti, kulturno udejstvovanje, izobraževalne vsebine in jezikovne tečaje, ob tem pa svojim članom ponuja tudi številne ugodnosti, s pomočjo katerih lahko obogatijo in dvignejo raven svojega mladostniškega preživljanja časa.
Smiley face
Smiley face
Je del krovne organizacije Zveze študentskih klubov Slovenije (ŠKIS) in se povezuje s Študentsko organizacijo Slovenije (ŠOS) ter drugimi mladinskimi organizacijami. V lokalnem okolju je najtesneje povezan s hčerinskim Zavodom O – Zavodom škofjeloške mladine. Sodeluje tudi z ostalimi slovenskimi študentskimi klubi, predvsem s "klubi ob Sori"; Klubom študentov Poljanske doline, Klubom študentov Selške doline in Klubom Žirovskih študentov.
Na spodnji povezavi je dosegljiva študentska ustava. http://www.studentska-org.si/dokumenti/UstavaU3.pdf Do nje pa lahko pridete tudi preko spletne strani http://www.studentska-org.si/