INFORMACIJE

KŠŠ BRUCOVANJE 2013: ORLEK (SLO), ABOP (HR)

KŠŠ BRUCOVANJE 2013: ORLEK (SLO), ABOP (HR)

22/10/2013
|

1375739_503610336396830_1722499942_n

Prišel je čas v letu, ko mora nebogljena mladež ne le fizično, temveč tudi v duhu prestopiti akademski prag. Za prvi del bodo poskrbeli profesorji, za drugega pa KŠŠ.

Tradicionalno se bodo bruci zbrali ob 18.00 na parkirišču pred KŠŠ-jem (Mestni trg 20) in nato krenili proti bivši vojašnici, kjer bodo pridobili potrebne izkušnje, ki jim bodo prišle prav v študentskem življenju. (beri: olajševalne alkoholiščine).

Na Ostriginem odru pa zvečer:

ORLEK / Orlek že več kot 20 let navdušuje s svojo enkratno glasbeno mešanico in angažiranimi besedili. Ponašajo z za našo sceno nenavadno zasedbo glasbil, ki poleg klasičnega rockovskega inštrumentarija vsebuje še harmoniko in pihalno sekcijo. Zagotovilo za dober žur!

ABOP / “After je Bolji Od Partija” je avdio-vizualni spektakel za vse čute. ABOP je več kot le bend – je odličen koncept, ki vas ne bo pustil hladne. Še posebej, ko boste na odru zagledali dva bobnarja, basista in dva elektrončkarja. Odbita elektronska rasturačina v živo!

POMEMBNO ZA BRUCE:

Prijava na “KŠŠ brucovanje” za vas pomeni brezplačne olajševalne alkoholiščine v sklopu “brucovanjskih iger” in brezplačen vstop v Ostrigo na večerna koncerta in pokoncertno rajanje! Skratka, djabe!

Na brucovanje se prijavite na KŠŠju v pisarni vsak dan v času uranih ur (obvezno potrdilo o vpisu v prvi letnik faksa!!!). Več na www.kss.si!

Vstopka: bruci zastonj, 5 € / KŠŠ in predprodaja, 8 € / na dan dogodka

Start koncertov: 22.15

Zvrst glasbe: etno-folk-polka-rock, elektro rasturačinawhat is cialis super activemotilium and zoloft