INFORMACIJE

20 za 20 - THE WET, ATTIC MIST & FIRE SKULLS

20 za 20 – THE WET, ATTIC MIST & FIRE SKULLS

12/01/2017
|

DOBRODELNI KONCERTKšš Klub Škofjeloških Študentov, ZAVOD O in Marko Soršak Soki “20 za 20”!

Prvi februarski petek se bodo Pri Rdeči Ostrigi zaslišali zvoki kitar. Na oder bodo stopili THeWET, Attic Mist & FireSkulls!

THE WET

Sproščeni, svojevrstni in predani glasbi – s temi besedami bi lahko opisali člane škofjeloške zasedbe THe WET. Njihov prvenec Trip to Boston je prvovrstna mešanica glasbenih žanrov, ki jih fantje tako na plošči kot tudi znotraj posameznih skladb nadvse uspešno združujejo v svojevrsten glasbeni izraz. Temu piko na i dodajajo avtorska besedila, ki na hudomušen način opisujejo vsakdanjo realnost, postavljajo ogledalo slovenski družbi in se neizogibno dotikajo tudi ljubezni. Ob iskrenem nizanju rim si ne boste mogli kaj, da se ne bi vsake toliko nasmehnili in z mislimi skupaj zasedbo odpotovali do Bostona, po Sloveniji pa vse do Brazilije in Nizozemske.

ATTIC MIST

Prodornen vokal ter čustveno nabita besedila so plod Timoteja Jermana. Nepogrešljivo šeststrunsko čarovnijo, ki sega od rjovečih riffov do bluzovsko obarvanih solo vložkov, izvajata Matevž Kovačič in Matija Veber. Za ritomigajoč groove pa poskrbita Zala Janežič na bobnih ter Amadei Šaršanski na bas kitari.

FIRE SKULLS

Škofjeloški band Fire Skulls je ena najmlajših slovenskih hard rock skupin. Deklica in fantiči so stari od 10 do 11 let. Skupaj so od prve vaje v aprilu 2016. Žgejo lastno avtorsko glasbo in komade vzornikov kot so AC/DC, Gun’s n’ Roses, Nirvana, …

Zasedba: Lucija Maja Tavčar (bas kitara), Lan Bertoncelj (solo kitara), Maks Kovač (bobni) in Jakob Žorž (saksofon).

Sedaj pa še najpomembnejši del!
Večji del vstopnine, bo odšel naprej v dobre roke. Kaj to pomeni? Od vsake prodane vstopnine bomo **štiri evre namenili za nakup glasbil za osnovo šolo Škofja Loka-Mesto v okviru projekta 20 za 20 Marka Soršaka Sokija in s tem mladim omogočili lažji dostop do njih! – TOP 😀

Kdaj: 3.2.2017 ob 20.00
Kje: MKC Pri Rdeči Ostrigi
Cena: 5€**

SE VIDIMO!